Van den Brom waarschuwt spelers: 'Dat vertrouwen niet waargemaakt'

Van den Brom waarschuwt spelers: 'Dat vertrouwen niet waargemaakt'

01-12-2019 17:39
80

De spelers van FC Utrecht werden zondagmiddag uitgefloten door hun eigen fans, vanwege het matige spel en de uiteindelijke thuisnederlaag tegen hekkensluiter RKC Waalwijk. Trainer John van den Brom had begrip voor de reactie van het thuispubliek.

De Amersfoorter kreeg de onvrede van de fans 'natuurlijk' mee, liet hij na afloop weten aan FOX Sports. "Dat mag ook. Die mensen willen een aanvallend elftal zien, die willen sowieso strijd zien. En dat hebben wij ze te weinig gegeven. Die reactie is niet meer dan normaal, lijkt me."

FC Utrecht staat nu op drie nederlagen op rij, nadat men eerder verloor van Ajax en AZ. Van den Brom weet nog niet of hij zijn opstelling overhoop gaat gooien. "Ik heb ook tegen de jongens gezegd: je kunt als trainer heel veel dingen doen na een paar nederlagen. Je kunt alles door elkaar gooien, maar je kunt ook vertrouwen uitspreken richting de groep. Maar dat hebben ze vandaag (zondag, red.) niet waargemaakt. En je hebt een grotere groep dan elf man, dus je kunt de conclusie trekken dat we dit heel goed moeten overzien de komende dagen", kondigde hij na afloop aan.

De Domstedelingen komen zondag om 14.30 uur weer in actie. Dan staat er een uitwedstrijd tegen FC Groningen op het programma.