Ten Hag: Ik moet de trainers, maar ook de spelers een compliment geven

Ten Hag: "Ik moet de trainers, maar ook de spelers een compliment geven"

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 18:18zo 01-12-2019 om 18:18

Erik ten Hag herhaalt het nog maar eens: Ajax heeft meer dan elf spelers nodig. De formatie van Ten Hag lijkt te staan, maar de reservespelers krijgen ondertussen ook regelmatig minuten om zich te laten zien.

"We hebben een heel zwaar jaar. Ik heb het niet alleen over dit seizoen, maar ook over vorig seizoen", vertelt Ten Hag op de persconferentie na FC Twente - Ajax (2-5).

"De spelers hebben in de zomer op veel toernooien gespeeld. Dan is het goed om een brede kleedkamer te hebben. Ik moet de trainers, maar ook de spelers een compliment geven. Ze brengen het iedere keer weer op en geven vol gas wanneer ze even niet spelen."

Dat Perr Schuurs na een aantal uitstekende wedstrijden weer op de bank zit en Joël Veltman de voorkeur krijgt vindt Ten Hag niet gek. "Die les hebben we vorig jaar al geleerd: je kunt het niet met elf. Als je iets wilt bereiken - en daar bedoel ik titels mee - dan heb je een brede kleedkamer nodig om elkaar scherp te houden, maar ook vanwege blessures, tactische keuzes en vormverlies."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws