Zwak Manchester United morst opnieuw punten in de Premier League

01-12-2019 19:25
20

Manchester United blijft matig presteren in de Premier League. Een week na het gelijkspel tegen Sheffield United (3-3) volgde een remise tegen promovendus Aston Villa. Man United kwam thuis niet verder dan 2-2.

Man United liep niet voor het eerst dit seizoen al snel achter de feiten aan toen Jack Grealish na elf minuten besloot om uit te halen en de bal in de kruising jaagde 0-1. Man United had op kansen van Anthony Martial en Marcus Rashford weinig in te brengen tegen Villa en mocht van geluk spreken dat de bezoekers niet na een half uur spelen op een 0-2 voorsprong kwamen. De goal van Trezeguet werd vanwege buitenspel afgekeurd. Man United kwam voor de rust nog wel op gelijke hoogte, maar had daar wel een eigen doelpunt van doelman Tom Heaton voor nodig.

Man United zette in de tweede helft aan en kwam op voorsprong door een kopbal van Victor Lindelof. The Red Devils konden daar nauwelijks van genieten, want na een minuut gooide Tyrone Mings namens Villa weer roet in het eten: 2-2.

De bevrijdende 3-2 viel niet meer voor Man United, dat wel één plek stijgt op de ranglijst. Ook Aston Villa klimt langzaam omhoog.