Advocaat looft 'groot talent': Die moeten ze gauw vastleggen

Advocaat looft 'groot talent': "Die moeten ze gauw vastleggen"

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 20:05zo 01-12-2019 om 20:05

Feyenoord-trainer Dick Advocaat dankt Nick Marsman voor de behaalde drie punten tegen PEC Zwolle. De derde keeper van de Rotterdammers hield zijn ploeg in de tweede helft op de been.

"De eerste helft was voor ons, maar we maakten de doelpunten niet. Onze keeper redde de wedstrijd. Dat verdient hij ook", vertelt Advocaat na afloop voor de camera van FOX Sports.

"We hadden in de eerste helft meer goals moeten maken. We controleerden de wedstrijd, maar dat konden we niet volhouden. Dan blijven ze zoeken naar de goal, maar je kunt ook het tempo eruit halen en de momenten gaat zoeken. We leden te snel balverlies. In de tweede helft kwamen we goed weg. Er zaten er een paar redelijk doorheen. Dat is geen schande, want we hebben donderdag alles moeten geven."

Advocaat is vol lof over Orkun Kökcü, die zich opnieuw positief liet gelden. "Dat is een heel, heel groot talent. Die moeten ze gauw vastleggen. Ik hoop dat ze dat gaan doen." Het Nederlands-Turkse talent kan ook kiezen voor een interlandcarrière bij Turkije.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws