Van Bommel: 'We hadden het fantastisch voor elkaar en met 5-0 voor moeten staan'

Van Bommel: 'We hadden het fantastisch voor elkaar en met 5-0 voor moeten staan'

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 22:33zo 01-12-2019 om 22:33

Mark van Bommel houdt ook na het 1-1 gelijkspel in Emmen vast aan het goede voetbal dat PSV een helft lang speelde. De trainer van de Eindhovenaren, die na de zoveelste sof onder druk staat, denkt dat de oplossing voor PSV nabij is.

Van Bommel zag in de eerste helft een goed spelend PSV. "We moeten ons vasthouden aan het goede voetbal dat we twee keer in een helft gespeeld hebben, tegen Heerenveen en nu tegen Emmen", zegt de oefenmeester na afloop tegenover FOX Sports. "We hadden het fantastisch voor elkaar en hadden al 5-0 moeten maken. We hebben laten zien dat we echt goed kunnen voetballen, maar dan komt het op resultaat aan. Goed voetbal helpt daarbij, maar is duidelijk geen garantie."

De ommekeer is dichtbij, verzekert Van Bommel. "We moeten blijven werken om het niveau dat we in de eerste helft haalden vast te houden en daarmee te winnen", legt hij uit. "Ik weet zeker dat we dichter bij de oplossing zijn en dat stralen mijn spelers ook uit. De energie die ze op het veld nog hebben en de plezier in het spelletje, dat is er ook gewoon nog."

De trainer van PSV lacht als hem gevraagd wordt naar zijn toekomst in Eindhoven en of Van Bommel echt zo rustig is als hij lijkt. "Ik was aan het wachten op de vraag en dan komt hij op het laatst toch nog. Dat is logisch. Mijn antwoord blijft hetzelfde."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws