'Ten Hag probeerde de scheidsrechter te beïnvloeden, daar houd ik niet van'

'Ten Hag probeerde de scheidsrechter te beïnvloeden, daar houd ik niet van'

Gepubliceerd: maandag 2 december 2019 om 08:16ma 02-12-2019 om 08:16

Wout Brama en Erik ten Hag gaan jaren terug, maar zondag kregen de twee het even met elkaar aan de stok. De middenvelder van FC Twente was niet gediend van de protesten van de Ajax-trainer.

Na een stevige, maar faire tackle van Godfried Roemeratoe op Dusan Tadic protesteerde Ten Hag bij scheidsrechter Pol van Boekel, tot ergernis van Brama. De aanvoerder van FC Twente maakte de Ajax-trainer in woord en gebaar duidelijk dat hij zijn mond moest houden.

"Hij probeerde de scheidsrechter te beïnvloeden, daar houd ik niet van. Dat is mijn taak", reageert Brama in gesprek met TC/Tubantia. "Godfried speelde de bal en ik heb Erik even duidelijk gemaakt dat hij zich er niet mee moest bemoeien. Ik weet precies wat hij op dat moment aan het doen is. Hij speelt dan een spelletje. Ik ken hem."

Brama en Ten Hag kunnen het goed met elkaar vinden. Na afloop konden de twee dan ook lachen om het 'verbale vuurwerk'. "Hij zei me op z'n Twents: 'Je had de scheidsrechter mooi in de tuk, hè", aldus Brama na de 2-5 nederlaag van Twente tegen Ajax.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws