'Verbazing' bij Advocaat: 'Met zijn komst is er voor mij heel veel veranderd'

'Verbazing' bij Advocaat: 'Met zijn komst is er voor mij heel veel veranderd'

Gepubliceerd: maandag 2 december 2019 om 09:26ma 02-12-2019 om 09:26

Laatste update: maandag 2 december 2019 om 09:30ma 02-12-2019 om 09:30

De trainerswissel bij Feyenoord pakt vooralsnog goed uit voor Yassin Ayoub. De 25-jarige middenvelder maakte zondag een goede indruk als invaller tegen PEC Zwolle en dat smaakt naar meer.

Ayoub maakte vorig jaar de overstap van FC Utrecht naar Feyenoord, maar kwam onder zowel Giovanni van Bronckhorst als Jaap Stam niet in het stuk voor. Dick Advocaat lijkt het wél in de middenvelder te zien zitten. "Ik train goed, de trainer is heel tevreden over mij", reageert Ayoub voor de camera van Feyenoord TV. "Ik ben blij dat ik steeds meer minuten ga maken. Het belangrijkste is dat ik gewoon belangrijk wordt voor het team."

"Met de komst van Advocaat is er voor mij heel veel veranderd. Hij verbaasde zich erover dat ik heel goed train, maar dat er geen gebruik van mij werd gemaakt door de vorige trainers", vervolgt Ayoub. "Hij vroeg aan mij hoe dat kan. Ik zei: dat weet ik ook niet, ik heb altijd hard getraind, hoe u mij nu ziet. Ik denk dat de invalbeurt tegen PEC een beloning was. Ik ben zeker blij met vertrouwen en hoop natuurlijk meer minuutjes te gaan maken, zodat ik in het ritme kan komen om wedstrijden te gaan spelen. Want ik ben nog niet klaar hier, honderd procent niet."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hoort Ayoub in de Feyenoord-basis?

(7205 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws