'Ik ga echt niet lopen kletsen dat ik bij Oranje hoor, ik ben hier pas net'

'Ik ga echt niet lopen kletsen dat ik bij Oranje hoor, ik ben hier pas net'

Gepubliceerd: maandag 2 december 2019 om 10:16ma 02-12-2019 om 10:16

Jetro Willems zit goed in zijn vel in Newcastle. De linksback, die afgelopen weekend doel trof voor The Magpies en daarmee een groot aandeel had in het 2-2 gelijkspel tegen landskampioen Manchester City, denkt dat hij in Noord-Engeland voor een rentree bij Oranje kan zorgen.

De 25-jarige Rotterdammer speelt bij Newcastle United als linkervleugelverdediger in een systeem met vijf man achterop. Zijn indrukwekkende spel kan hem een stap hogerop brengen in Engeland. "Daar denk ik nog helemaal niet aan", zegt Willems tegen De Telegraaf. "Ik ben hier net een paar maanden. Laat ik het nou eerst maar eens over een langere periode laten zien bij Newcastle."

Als Willems dat doet komt ook het Nederlands elftal weer in beeld, verwacht hij. "Ik ga echt niet lopen kletsen dat ik bij Oranje hoor", blijft de linksback nederig. "Ik moet tot de volgende interlandperiode in maart laten zien wat ik waard ben en dan merk ik wel of dat iets oplevert. Als ik mijn huidige niveau vasthoud, dan komt het vanzelf weer."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Verdient Willems een oproep?

(2195 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws