Tadic en Van de Beek vermaken zich: 'Dan moeten we hem Donny Alcatraz noemen'

Tadic en Van de Beek vermaken zich: 'Dan moeten we hem Donny Alcatraz noemen'

Gepubliceerd: maandag 2 december 2019 om 23:28ma 02-12-2019 om 23:28

Laatste update: maandag 2 december 2019 om 23:30ma 02-12-2019 om 23:30

Dusan Tadic en Donny van de Beek reizen dinsdag pas terug naar Amsterdam. Het tweetal van Ajax is in Parijs voor de Gouden Bal-uitreiking, maar de mannen zijn niet van plan om na het gala nog de stad in te gaan en feest te gaan vieren.

De verslaggever van VTBL stelt dat Van de Beek en Tadic na het gala nog wel even los kunnen gaan in Parijs, maar dat lijkt de Serviër niet zo'n goed idee. "Nee, dat kan Donny niet doen, dan gaat hij de gevangenis in", zegt een hartstochtelijk lachende Tadic. "Dan moeten we hem Donny Alcatraz gaan noemen."

Van de Beek houdt in eerste instantie nog wel een slag om de arm, maar wil het zeker niet laat maken. "We gaan morgen terug, dus ik zie wel wat er allemaal gaat gebeuren. Het is mijn eerste keer hier. We gaan echt niet los, maar we moeten wel genieten dat we hier bij mogen zijn. Ik ben benieuwd hoe het gaat lopen."

Tenslotte werd Tadic gevraagd naar zijn voorkeur voor de winnaar van de avond. Het werd uiteindelijk Lionel Messi, maar de Serviër hoopte op Virgil van Dijk. "Ik heb met hem gespeeld bij FC Groningen, dus dat zou mooi zijn."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws