'Steijn kan mogelijk terugkeren in Eredivisie: drie clubs denken aan Hagenaar'

'Steijn kan mogelijk terugkeren in Eredivisie: drie clubs denken aan Hagenaar'

Gepubliceerd: dinsdag 3 december 2019 om 07:10di 03-12-2019 om 07:10

Maurice Steijn prijkt op de lijstjes van liefst drie Eredivisie-clubs. VVV-Venlo, ADO Den Haag en Vitesse denken in de zoektocht naar een nieuwe trainer aan de 46-jarige Hagenaar, zo meldt De Telegraaf dinsdag.

Steijn werd in oktober al na drie duels aan de kant gezet door Al Wahda in Abu Dhabi, maar hoeft mogelijk niet lang thuis te zitten. Hij werd na het ontslag van Robert Maaskant vorige maand al in verband gebracht met een terugkeer bij VVV, de club die hij tot afgelopen zomer met veel succes diende.

Technisch manager Stan Valckx van de Limburgers gaf toen aan dat Steijn 'geen serieuze optie is'. De oefenmeester kreeg namelijk nog salaris van Al Wahda. "En wanneer hij terugkeert naar Nederland vervalt een groot deel van dat salaris." Of die belemmering nu weg is, is niet duidelijk. VVV stelde tot de winterstop Jay Driessen aan, de voormalig assistent van Steijn in De Koel. Dat zou een opmaat kunnen zijn voor een terugkeer van de Hagenaar.

Na het vertrek van Leonid Slutsky is ook Vitesse op zoek naar een nieuwe coach. Technisch directeur Mo Allach van de Arnhemmers is een goede bekende van Steijn, die bovendien al eerder in beeld was in het Gelredome.

ADO Den Haag denkt ook aan een terugkeer van Steijn, nadat Fons Groenendijk de eer maandag aan zichzelf hield. Steijn is oud-speler van de club en was er tussen 2006 en 2004 jeugdtrainer, assistent, interim-trainer en hoofdcoach. De roep om een terugkeer van Steijn is luid onder de Haagse aanhang.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Waar zie jij Steijn het liefst?

(1251 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws