'Ik roep niet om het ontslag van Van Bommel, maar kan me zo'n serie niet heugen'

'Ik roep niet om het ontslag van Van Bommel, maar kan me zo'n serie niet heugen'

Gepubliceerd: dinsdag 3 december 2019 om 11:28di 03-12-2019 om 11:28

Ronald Waterreus is er niet van overtuigd dat Mark van Bommel deze PSV-crisis gaat overleven. Bij Ziggo Sport werd de oud-doelman gevraagd of de positie van de trainer nog wel houdbaar is na het zoveelste puntenverlies dit seizoen.

"Er zal ook al over zijn toekomst gesproken zijn", zegt Waterreus. "Luister, ik zit hier echt niet te roepen om zijn ontslag, maar ik kan me zo'n serie binnen PSV niet eens heugen. Eén gewonnen wedstrijd in acht duels is heel weinig. En we hebben niet elke week tegen Real Madrid en noem het maar op gespeeld. We hebben ook tegen Emmen, Heerenveen, Utrecht en Willem II gespeeld."

Volgens het Eindhovens Dagblad blijft Van Bommel deze week gewoon voor de groep staan bij PSV, maar is binnen de club wel duidelijk dat het 'twee voor twaalf' is. De verwachtingen in Eindhoven zijn inmiddels bijgesteld: PSV speelt nu voor plek twee en winst in de beker. Worden die doelstellingen gehaald, dan krijgt PSV 'heel misschien nog een zes minnetje', aldus Eindhovens Dagblad-watcher Rik Elfrink.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Haalt Van Bommel de kerst?

(3893 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws