Van belangrijke basisspeler tot tribuneklant: RKC ontbindt contract aanvaller

Van belangrijke basisspeler tot tribuneklant: RKC ontbindt contract aanvaller

03-12-2019 11:39 Laatste update: 11:40
36

Dylan Seys vertrekt per direct bij RKC Waalwijk. De eredivisionist heeft dinsdag bekendgemaakt dat het contract van de aanvaller in goed overleg wordt ontbonden.

Seys speelt sinds de promotie van RKC Waalwijk naar de een marginale rol bij de club. Hij kwam tot zestig speelminuten verdeeld over drie invalbeurten. Zijn laatste wedstrijd speelde hij op 25 augustus tegen ADO Den Haag (0-3). "Wij willen Dylan bedanken voor zijn doelpunten en assists bij RKC Waalwijk. Wij wensen hem succes in zijn verdere carrière", zegt algemeen directeur Frank van Mosselveld op de website van RKC Waalwijk.

Seys stond ruim twee jaar onder contract bij de Brabantse club. In de Keuken Kampioen Divisie was de Belg nog een belangrijke basisspeler: tijdens het promotiejaar speelde hij 36 wedstrijden en maakte hij twaalf doelpunten. De 23-jarige Seys kwam in het verleden uit voor Club Brugge, Hapoel Acre en FC Twente, waar hij zijn eerste seizoen in de Eredivisie beleefde in 2016/2017. Het is nog niet duidelijk waar Seys nu gaat voetballen.