Perez twijfelt aan Ziyech en reageert op Van Hanegem: Dan ben ik maar een clown

Perez twijfelt aan Ziyech en reageert op Van Hanegem: "Dan ben ik maar een clown"

Gepubliceerd: dinsdag 3 december 2019 om 12:44di 03-12-2019 om 12:44

Kenneth Perez vraagt zich af of Hakim Ziyech toe is aan een toptransfer naar de Premier League. Willem van Hanegem stelde in zijn column van maandagochtend dat Ziyech voorbestemd is voor de absolute top, maar Perez is iets gereserveerder.

De Deen schoof maandagavond aan in Voetbalpraat op FOX Sports en trok de vergelijking met Riyad Mahrez. "Bij Leicester City was hij echt ongelooflijk. Toen ging hij naar Manchester City, daar word je één van de vele héél goede spelers. Dat zal Ziyech daar ook worden", oordeelt Perez. "De rol die hij nu bij Ajax heeft, die zal je niet krijgen bij Manchester City. Dan kom je aan de positie van spelers als Kevin De Bruyne en Bernardo Silva. Nou, vind jij hem net zo goed als hen?", vraagt hij zich hardop af.

Presentator Vincent Schildkamp ziet het wel zitten, maar Perez blijft bij zijn standpunt. "Om elke week in de Premier League, onder die fysieke weerstand, dat niveau te halen... Ik denk dat het een groot verschil is", aldus de analist, die ook nog terugkomt op de column van Van Hanegem. "Ziyech vindt ze clowns, de mensen die niet zien dat hij de absolute wereldtop aankan. Nou ja, dan ben ik maar een clown."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaan we Ziyech volgend seizoen terugzien in de Eredivisie?

(8620 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws