'Die Spaanstaligen, dat is algemeen bekend: dat clubje is Van Bommel al kwijt'

'Die Spaanstaligen, dat is algemeen bekend: dat clubje is Van Bommel al kwijt'

Gepubliceerd: dinsdag 3 december 2019 om 14:55di 03-12-2019 om 14:55

Mark van Bommel heeft het verbruid bij het Spaanstalige gedeelte van de PSV-selectie, beweert Sjoerd Mossou. Volgens de Algemeen Dagblad-journalist is de werkrelatie tussen spelers als Gastón Pereiro, Toni Lato en Erick Gutiérrez en hun trainer niet optimaal.

"Die Spaanstaligen, dat is algemeen bekend. Dat is klaar, dat clubje is hij al kwijt, na dat Lozano-gedoe (de reservebeurt van de Mexicaan tegen FC Twente, vlak voordat hij naar Napoli vertrok, red.)", aldus Mossou in Voetbalpraat in FOX Sports. De journalist wijst ook naar Bruma. "Die wisselt hij nota bene in Portugal (tegen Sporting Portugal, red.) in de rust." Volgens Mossou verklaart dit Van Bommels milde teksten na de teleurstellende 1-1 tegen FC Emmen. "Hij denkt waarschijnlijk: ja, ik kan er nu niet hard ingaan, want dan verlies ik ze allemaal."

Dat sommige spelers niet met de trainer door één deur kunnen, verbaast de Bredanaar allerminst. "Bij Van Bommel is het altijd zo geweest: zet hem met twintig man in een kleedkamer, tien vinden hem zo'n kerel en tien vinden hem een lul. Hij is heel berekenend en denkt over alles na. Dat kan tot op zekere hoogte werken. Maar als spelers dat niet meer vertrouwen en dat doorzien, dan wordt hij kwetsbaar."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie PSV

Poll

Is Van Bommel nog de juiste man voor PSV?

(17574 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws