Frenkie-concurrent flirt met vertrek: ''Droom om het shirt van Sevilla te dragen'

Frenkie-concurrent flirt met vertrek: ''Droom om het shirt van Sevilla te dragen'

Gepubliceerd: dinsdag 3 december 2019 om 17:09di 03-12-2019 om 17:09

Frenkie de Jong raakt in de winterstop mogelijk een concurrent op het middenveld kwijt bij FC Barcelona. Ivan Rakitic is al langer ongelukkig met zijn rol bij de Catalanen en heeft uitgesproken dat hij graag weer voor Sevilla wil spelen.

De Kroaat speelde in het verleden al voor de club uit Andalusië en bewaart nog altijd warme gevoelens voor Sevilla. "Als de tijd er is weten we allemaal dat ik er verheugd mee zou zijn om terug te keren", tekent het Spaanse AS op uit de mond van Rakitic. "Ik heb altijd gezegd dat als ik naar één club terug zou kunnen keren, dat het Sevilla is. Mijn droom is om het shirt van Sevilla weer te dragen in de toekomst."

Later krabbelt de Kroatische middenvelder toch wat terug, als hem naar zijn toekomst bij Barcelona en de vermeende interesse van Atlético Madrid wordt gevraagd. "Ik hou ervan om te voetballen en heb nog steeds veel te bieden. Als ik kan spelen is er geen betere plek om dat te doen als bij Barcelona, maar ook Atlético is een hele grote club en strijdt voor veel titels. Ook ik wil het liefst alles winnen en ik zie wel waar ik dat doe."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws