'Als je berichtgeving moet geloven heeft Ajax 25 miljoen geboden, is niet zo'

'Als je berichtgeving moet geloven heeft Ajax 25 miljoen geboden, is niet zo'

Gepubliceerd: dinsdag 3 december 2019 om 19:08di 03-12-2019 om 19:08

Laatste update: dinsdag 3 december 2019 om 19:14di 03-12-2019 om 19:14

Het verhaal dat Ajax afgelopen week een bod van ongeveer 25 miljoen euro uitgebracht zou hebben op Flamengo-middenvelder Reinier is volgens Ajax-watcher Marco Timmer van Voetbal International niet waar. Volgens hem is Ajax nog niet concreet geweest voor de jonge Braziliaan.

"Als je de berichtgeving moet geloven is er 25 miljoen euro geboden op Reinier, maar dat is niet zo", begint Timmer op de site van Voetbal International. "Hij staat op een lijst en ze vinden het een interessante speler, maar er is nog niets concreet. Het is een soort name dropping."

Ook wordt de naam van voormalig PSV-back Angeliño genoemd, maar volgens Timmer hoeven we niet te verwachten dat de Spanjaard in januari de overstap naar Amsterdam gaat maken. "Over Angeliño kunnen we kort zijn. Ik begrijp dat die naam genoemd wordt, maar het verhaal dat hij in de winter al gaat komen is denk ik een broodje aap. We hebben contact gezocht met hem en zijn entourage en hij wist zelf nergens van."

Naast Ajax heeft ook PSV interesse in de diensten van Angeliño, maar Timmer denkt dat een terugkeer naar Eindhoven niet aan de orde is. "PSV wordt ook genoemd, maar die kunnen hem niet betalen. Deze jongen moet een salaris hebben van vier miljoen euro plus. Ajax kan dat wel betalen, maar hij heeft nog een lang contract (bij zijn huidige club Manchester City, red.). Dan moet je toch denken aan een transfersom tussen de vijftien en twintig miljoen euro. Het is de vraag of Ajax dat ervoor over heeft."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws