'Dan wordt Van Wonderen waarschijnlijk trainer van Vitesse, één en één is twee'

'Dan wordt Van Wonderen waarschijnlijk trainer van Vitesse, één en één is twee'

Gepubliceerd: dinsdag 3 december 2019 om 23:27di 03-12-2019 om 23:27

Het vertrek van Kees van Wonderen bij de KNVB en de vacante trainerspositie bij Vitesse kan volgens Mikos Gouka bij elkaar opgeteld worden. De voetbaljournalist van het Algemeen Dagblad spreekt de verwachting uit dat Van Wonderen de volgende trainer van de Arnhemmers zal worden.

Dinsdag maakte Van Wonderen bekend dat hij stopt als assistent van bondscoach Ronald Koeman bij het Nederlands elftal, omdat hij naar eigen zeggen 'zijn ei niet meer kwijt kon'. Gouka stelt bij Voetbalpraat dat er iets anders aan de hand is. "Die Oosting heeft maximaal vier wedstrijden de leiding bij Vitesse, en dan komt waarschijnlijk Van Wonderen. Dat is niet zeker, maar soms is één en één twee in de voetballerij."

Een andere verklaring voor het plotselinge vertrek van de gewezen verdediger bij de KNVB is er volgens Gouka niet. "Van Wonderen zal toch op eigen benen willen staan? Als Vitesse dan aanklopt zal hij meteen ja zeggen. Normaal gesproken stop je er niet mee voor het EK, dan doe je dat pas bij de oefenwedstrijden erna. Ik denk ook niet dat hij voor ADO zou stoppen. Maar ik weet het niet zeker, hoor."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie Vitesse

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws