Linssen kondigt vertrek bij Vitesse aan: 'Kans op het buitenland is veel groter'

Linssen kondigt vertrek bij Vitesse aan: 'Kans op het buitenland is veel groter'

Gepubliceerd: woensdag 4 december 2019 om 06:43wo 04-12-2019 om 06:43

Bryan Linssen laat aan Voetbal International weten dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen bij Vitesse. De aanvaller en captain van de Arnhemmers heeft nog een contract dat loopt tot het einde van het seizoen. Linssen zal niet bijtekenen.

Linssen maakte in 2017 de overstap van FC Groningen naar Vitesse en kroonde zich in zijn eerste jaar met zeventien goals tot clubtopscorer. Vorig seizoen scoorde hij twaalf keer en dit seizoen staat de teller op acht goals. Linssen speelde afgelopen zomer al met de gedachte om te vertrekken bij Vitesse, maar besloot toch te blijven.

De vraag is welke club na dit seizoen met Linssen in zee gaat. Hij is al vaker in verband gebracht met de Nederlandse top. Feyenoord werd het meeste genoemd. VI vraagt Linssen of hij na dit seizoen geïnteresseerd is in de Rotterdamse club, maar dat weigert hij met veel woorden uit te spreken. "Ik wil me niet verkopen aan welke club dan ook."

"Ik vind het net zoiets als mensen gaan zeggen dat ze in Oranje willen, dan ben je zelf aan het solliciteren. Je moet het op het veld laten zien, dan komen ze vanzelf. De kans dat ik naar het buitenland ga, is veel groter."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Een logische keuze van Linssen?

(2661 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws