'Tagliafico, gezellig. Leuk om te kijken hoe je het doet tegen zo'n topploeg'

'Tagliafico, gezellig. Leuk om te kijken hoe je het doet tegen zo'n topploeg'

06-12-2019 07:08
14

Ché Nunnely moet vrijdagavond proberen om Nicolas Tagliafico het vuur aan de schenen te leggen. De twintigjarige buitenspeler van Willem II stond vorig seizoen tijdens de trainingen van Ajax weleens tegenover de Argentijnse linksback.

"Tagliafico. Dat wordt gezellig!", lacht Nunnely in gesprek met De Telegraaf. "Hij is fel natuurlijk, een Argentijn hè. Maar het is leuk om tegenover zo'n speler te staan. Dan kun je jezelf meten, kijken hoe je uit de voeten komt tegen zo'n topploeg." De rechtsbuiten ontwikkelt zich razendsnel in het team van trainer Adrie Koster. "We willen kijken of we ook Ajax pijn kunnen doen."

Dat veel teams van een koude kermis thuiskomen in de Johan Cruijff Arena, is Nunnely niet ontgaan. Hij zag zelf reacties voorbijkomen van Eredivisie-spelers die stelden dat ze al na een kwartier de spelersbus op wilden zoeken. "Haha, als je de selectie ziet van Ajax en de manier waarop ze spelen, dan kan ik me dat wel voorstellen. Ze hebben gewoon een topploeg en zijn in topvorm."