Aubameyang houdt het niet meer en verlaat veld in 88e minuut bij 1-2 achterstand

06-12-2019 14:48
35

Pierre-Emerick Aubameyang verbaasde vriend en vijand door al in de 88e minuut van het veld lopen tijdens de wedstrijd tussen Arsenal en Brighton & Hove Albion. De aanvaller was niet geblesseerd, maar moest naar het toilet. Detail: Arsenal stond op dat moment met 1-2 achter.

Arsenal knokte in het eigen Emirates Stadium voor een punt, maar moest het minutenlang zonder Aubameyang doen. De Gabonese spits liep van het veld zonder dat manager Fredrik Ljungberg daar van wist.

"Het viel me niet eens op dat hij van het veld was gelopen. Ik zag ineens dat hij weer terug was nadat hij twee à drie minuten weg was", vertelde Ljungberg na afloop op de persconferentie. "Je zult het aan hem moeten vragen. Als je je slecht voelt, dan voel je je slecht. Je kunt er niets aan doen."

Arsenal verloor de wedstrijd met 1-2 en staat tiende op de ranglijst.