'Brands wil Ten Hag als trainer op Goodison Park na vertrek van Silva'

'Brands wil Ten Hag als trainer op Goodison Park na vertrek van Silva'

06-12-2019 16:15
88

Marcel Brands ziet Erik ten Hag als favoriet om de deze week vertrokken Marco Silva op te volgen op Goodison Park. Brands kent Ten Hag nog uit zijn periode in Nederland en lijkt hoog in te zetten op de komst van de Ajax-trainer.

Zo meldt The Times. Volgens de krant is Everton druk bezig met de zoektocht naar een nieuwe trainer en lijkt Brands ook een balletje op te gooien bij Ten Hag. De trainer van Ajax werd de afgelopen weken al in verband gebracht met meerdere buitenlandse clubs, waaronder Bayern München en Arsenal.

The Times weet te melden dat Ten Hag niet de enige trainer is waarop The Toffees hun blik hebben laten vallen. Zo staat Mauricio Pochettino ook in de belangstelling van de club uit Liverpool. De krant durft niet met zekerheid te zeggen of de Argentijnse manager benaderd is door Everton. De club wil snel duidelijkheid hebben na het vertrek van Silva.

Naast Ten Hag en Pochettino worden ook Carlo Ancelotti (Napoli), David Moyes (zonder club), Marcelino (zonder club), Vitor Pereira (Shanghai SIPG), Mikel Arteta (Manchester City) en Leonardo Jardim (AS Monaco) aan Everton gelinkt.