Mokerslag voor Cillessen: doelman valt uit en dreigt Ajax-uit te missen

07-12-2019 19:22
32

Een grote tegenvaller dreigt voor Jasper Cillessen: de doelman van Valencia mist mogelijk de Champions League-wedstrijd tegen Ajax. Zaterdagavond viel hij geblesseerd uit.

Cillessen liep donderdag tijdens de training een handblessure op, maar werd fit genoeg bevonden om te spelen tegen Levante. Na iets meer dan twintig minuten moest hij de strijd echter staken. Vermoedelijk kreeg Cillessen opnieuw last van zijn hand.

Op het moment dat Cillessen het veld verliet, keek Valencia tegen een 2-0 achterstand aan. Roger Marti passeerde de doelman met een schot in de linkerhoek, waarna Marti enkele minuten later ook toesloeg vanaf de penaltystip. Jaume Doménech verving Cillessen.

Onduidelijk is nog of het uitvallen van Cillessen gevolgen heeft voor aanstaande dinsdag. Valencia gaat dan op bezoek bij Ajax, de oude club van de doelman. Inzet in Amsterdam is een ticket voor de achtste finale van de Champions League. Ajax heeft genoeg aan een gelijkspel.