Verhuur door Ajax niet uitgesloten: Misschien wel, als dat goed is voor me

Verhuur door Ajax niet uitgesloten: "Misschien wel, als dat goed is voor me"

Gepubliceerd: maandag 9 december 2019 om 23:06ma 09-12-2019 om 23:06

Laatste update: maandag 9 december 2019 om 23:12ma 09-12-2019 om 23:12

Kik Pierie sluit niet uit dat hij door Ajax verhuurd gaat worden. De verdediger kwam afgelopen zomer voor vijf miljoen euro over van sc Heerenveen, maar speelt alleen maar in Jong Ajax. Pierie debuteerde nog niet in de Eredivisie voor Ajax.

"Je moet kijken naar de lange termijn. Ik heb bewust de stap naar Ajax gemaakt omdat ik denk dat ik daar op de lange termijn beter uit kom", zegt Pierie tegen FOX Sports. "Daar geloof ik nog steeds in. Hoe het verder loopt gaat de toekomst laten zien, maar ik heb er vertrouwen in."

Pierie vindt het ergens teleurstellend dat hij alleen maar in Jong Ajax speelt. "Natuurlijk is het jammer, want je komt niet om alleen maar in Jong te spelen. Nu loopt het even zo, maar je moet naar het grote plaatje kijken. Ik heb er vertrouwen in dat de basisplekken en de minuten in het eerste zullen komen."

Pierie sluit een verhuur niet uit. "Misschien wel, als dat goed is voor me. Maar nogmaals, dat gaat de toekomst uitwijzen. Daar ben ik nu in ieder geval niet mee bezig. Ik doe nu m'n stinkende best voor Jong Ajax."

De linkspoot geeft aan weinig te lezen wat er over hem geschreven wordt. "Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik niet weet wat er over mij wordt geschreven. Ik hoorde het altijd van mijn ouders, maar ik woon nu op mezelf. Daar ben ik nu niet zo mee bezig."

Poll

Moet Pierie verhuurd worden?

(1854 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws