Ancelotti houdt rekening met ontslag, ondanks succes: 'Ik zal de voorzitter zien'

Ancelotti houdt rekening met ontslag, ondanks succes: 'Ik zal de voorzitter zien'

10-12-2019 21:17 Laatste update: 21:21
1

Het Napoli van Carlo Ancelotti plaatste zich dinsdagavond voor de achtste finales van de Champions League, maar de zestigjarige trainer sluit niet uit dat hij voor de laatste keer in de dug-out van het Stadio San Paolo heeft gezeten. Ancelotti staat al langere tijd onder druk vanwege de magere resultaten in competitieverband.

I Partenopei hebben al zeven Serie A-duels op rij niet gewonnen en staan slechts zevende, op zeventien punten van koploper Internazionale. Ancelotti houdt dan ook rekening met een ontslag, ondanks het Champions League-succes van dinsdagavond. "Of ik zaterdag op de bank zit tegen Parma? Dat weet ik niet. Ik zie de voorzitter (Aurelio De Laurentiis, red.) woensdag en dan zullen we het erover hebben", liet hij na de 4-0 tegen Racing Genk weten aan de Italiaanse media.

De oud-trainer van onder meer AC Milan, Real Madrid en Bayern München is in ieder geval niet van plan om zelf de handdoek te werpen. "Nee, dat heb ik nog nooit gedaan in mijn carrière. En dat zal ik nu ook niet gaan doen." Ancelotti is bezig aan zijn tweede seizoen bij Napoli en staat nog anderhalf jaar onder contract.