Daily Mail: United wil Pogba naar Real laten gaan en opvolger bij Ajax ophalen

Daily Mail: United wil Pogba naar Real laten gaan en opvolger bij Ajax ophalen

11-12-2019 09:16
40

Manchester United heeft Donny van de Beek in het vizier als één van de vervangers van Paul Pogba. De Premier League-grootmacht staat niet langer onwelwillend tegenover een vertrek van de Fransman, zo meldt The Daily Mail.

Pogba stuurt al langer aan op een vertrek naar Real Madrid en is niet van plan zijn contract te verlengen op Old Trafford. L'Equipe meldde zaterdag al dat United daardoor haast wel overstag moet gaan en volgens The Daily Mail is de zoektocht naar opvolgers inmiddels gestart. The Mancunians willen twee middenvelders en een aanvaller.

Hoewel Van de Beek óók veelvuldig wordt gelinkt aan een transfer naar Real Madrid, ziet United hem juist als opvolger van Pogba. De middenvelder van Ajax zou samen met Saúl Ñíguez van Atlético Madrid het vertrek van de Fransman moeten opvangen. Red Bull Salzburg-sensatie Erling Braut Haaland geldt als de belangrijkste kandidaat om de voorhoede van een impuls te voorzien.

Volgens de Britse boulevardkrant moet Pogba na dit seizoen zo'n 105 miljoen euro opleveren. Hij ligt nog tot medio 2021 vast, maar United heeft een optie om de verbintenis met een jaar te verlengen. Desondanks is de Engelse topclub nu bereid om te cashen.

Bij United zouden steeds meer twijfels zijn of de momenteel geblesseerde Pogba wel in het snellere en vloeiendere systeem past dat manager Ole Gunnar Solskjaer de laatste weken hanteert. Die aanpak leverde zeges op in de toppers tegen Tottenham Hotspur en Manchester City.