'We zijn bij PSV een team, we doen het samen en we staan achter Mark van Bommel'

'We zijn bij PSV een team, we doen het samen en we staan achter Mark van Bommel'

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 08:06vr 13-12-2019 om 08:06

Denzel Dumfries benadrukt dat de spelers van PSV achter trainer Mark van Bommel staan. De Eindhovense spelers, die in eigen huis niet verder kwamen dan 1-1 tegen Rosenborg, renden gezamenlijk naar de trainer toe nadat Mo Ihattaren voor de gelijkmaker had gezorgd.

Aanvoerder Dumfries keek trots toe hoe de jongste speler van PSV het voortouw nam. "Eerst is het natuurlijk al fantastisch dat hij die goal maakt", vertelt de rechtsback na afloop bij VTBL. "Hij is goed bezig en het is heel knap dat hij zich staande houdt in deze situatie. Daar ben ik heel trots op."

Na de fraaie goal rende Ihattaren, gevolgd door veel medespelers, richting Van Bommel. "Dat is een duidelijk signaal", zegt Dumfries. "We zijn gewoon een team en we doen het samen, het is ook belangrijk om dat te laten zien. Wij staan achter de trainer en de technische staf. We zijn hard naar elkaar en kritisch naar elkaar, maar we houden wel het geloof naar onszelf en naar het team."

De volgende wedstrijd voor PSV is de topper in De Kuip. In Rotterdam moeten de Brabanders proberen om voor het eerst in tien weken weer eens op vijandige bodem te winnen. "Daar zijn we klaar voor", verzekert Dumfries. "We ogen scherp. Het moet gewoon gaan gebeuren."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws