'Neymar maakt zich onmogelijk bij Barça: Braziliaan dient nieuwe aanklacht in'

'Neymar maakt zich onmogelijk bij Barça: Braziliaan dient nieuwe aanklacht in'

13-12-2019 09:56
45

Een terugkeer van Neymar bij FC Barcelona lijkt verder weg dan ooit. De Braziliaanse ster wilde Paris Saint-Germain afgelopen zomer maar wat graag inruilen voor de Catalanen, maar de liefde lijkt definitief over.

Volgens El Mundo staat Neymar namelijk op het punt om Barça opnieuw aan te klagen vanwege vermeende achterstallige betalingen. De 27-jarige aanvaller meent nog recht te hebben op 3,5 miljoen euro aan salarissen van de Spaanse kampioen. Volgens Neymar voert voorzitter Josep Maria Bartomeu een vete tegen hem, omdat hij in 2017 koos voor een transfer naar PSG.

Een andere zaak van Neymar tegen Barça loopt nog bij de Spaanse rechtbank. De Braziliaan stelt dat hij ook nog altijd recht heeft op een bedrag van 26 miljoen euro aan bonussen, omdat hij zijn contract verlengde in Camp Nou. De Catalanen vinden juist dat Neymar negen miljoen moet terugbetalen, aangezien hij zijn verbintenis niet uitdiende en naar Parijs vertrok.

Het is opvallend te noemen dat beide partijen rollend over straat gaan: afgelopen zomer deed Barça er alles aan om hem terug te halen en Neymar wilde niets liever dan dat. Een terugkeer lijkt nu vrijwel uitgesloten. De dribbelaar benadrukte de afgelopen maanden al meermaals dat hij het weer helemaal naar zijn zin heeft bij PSG.

No Poll