PSV-sluitpost weet sleutel tot succes: 'Je moet de rust proberen te bewaren'

PSV-sluitpost weet sleutel tot succes: 'Je moet de rust proberen te bewaren'

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 13:10vr 13-12-2019 om 13:10

Laatste update: vrijdag 13 december 2019 om 13:25vr 13-12-2019 om 13:25

Lars Unnerstall kijkt uit naar de confrontatie met Feyenoord, komende zondag. De sluitpost van PSV hamert op het feit dat hij en zijn teamgenoten de rust moeten bewaren.

Unnerstall keek tegenover het Algemeen Dagblad alvast vooruit naar komende zondag en geeft aan zijn ervaring te moeten gebruiken in de kolkende Kuip. "Ik heb al een lange carrière achter mij liggen. Dat is in dit geval wel een voordeel. Ik weet wat ik moet doen. Je moet de rust proberen te bewaren", vertelt de Duitser. Aan zelfverzekerdheid heeft Unnerstall geen gebrek. "Ik heb bij Schalke al veel ervaring opgedaan. De situatie was toen anders. Niemand verwachtte toen nog echt iets van mij."

Volgens hem hebben zijn prestaties in Venlo effect op het verwachtingspatroon in Eindhoven. "Ik kom van VVV en iedereen heeft kunnen zien dat ik daar twee mooie jaren heb gehad. Nu moet ik laten zien dat ik hier de terechte nummer één ben." Voor de Eindhovense keeper is er zondag maar één optie. "Het is een mooie en belangrijke wedstrijd, ook omdat AZ tegen Ajax speelt. We willen winnen, we moeten winnen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws