Klopp lyrisch over Liverpool-assistent Lijnders: 'In every inch een toptrainer'

Klopp lyrisch over Liverpool-assistent Lijnders: 'In every inch een toptrainer'

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 13:58vr 13-12-2019 om 13:58

In het kielzog van Jürgen Klopp hebben ook assistenten Pepijn Lijnders en Peter Krawietz hun toekomst aan Liverpool verbonden. Het tweetal tekent, net als de Duitse manager, bij tot medio 2024.

Lijnders is sinds 2014 werkzaam bij Liverpool en is na een mislukt uitstapje bij NEC opgeklommen tot de eerste assistent van Klopp. "Het was zo belangrijk voor mij dat mijn staf ook akkoord zou gaan met een nieuw contract", reageert Klopp op de officiële website van Liverpool. Als dat niet gebeurt zou zijn, was ik niet in staat om dit te doen."

"Ik ben gezegend dat ik zo'n amazing staff heb. Eerlijk gezegd voel ik me de gelukkigste manager ter wereld op dit vlak. Peter en Pep hebben zoveel bijgedragen aan de ontwikkeling van het team en hoewel ik word gezien als het gezicht van van de club, is hun input en expertise van onschatbare waarde."

Klopp steekt vervolgens de loftrompet over Lijnders. "Pep, wat kan ik zeggen? Deze man weet álles over voetbal. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die zo gepassioneerd en toegewijd is over en aan het spelletje. Ik leerde hem pas kennen toen ik bij Liverpool aan de slag ging, maar ik raakte meteen verliefd op zijn besmettelijke commitment en voetbalkennis."

"Pep is natuurlijk een tijdje weggeweest (NEC, red.), maar hij kwam sterker en volwassener terug en is alleen maar beter geworden. Hij is in every inch een toptrainer voor de toekomst. In de tussentijd ben ik blij dat hij nog bij ons is."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws