Veldwijk op weg naar Eredivisie-exit: 'Denk dat er wel wat gaat gebeuren'

Veldwijk op weg naar Eredivisie-exit: 'Denk dat er wel wat gaat gebeuren'

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 17:35vr 13-12-2019 om 17:35

Lars Veldwijk lijkt bezig aan zijn laatste weken bij Sparta. De spits verwacht dat er januari 'wel wat gaat gebeuren', vertelt hij aan FOX Sports. Het is geen geheim dat Veldwijk openstaat voor een nieuw avontuur.

Veldwijk heeft al meerdere keren herhaald dat hij oren heeft naar een nieuwe club, alleen kwam de juiste nog niet voorbij. Een transfer naar Iran zag hij in de zomer niet zitten. Nu lijkt het er dus echt van te komen. "Ik kan wel weer een heel mooi praatje gaan houden, maar ik denk dat dit het laatste dingetje in Nederland is en dat er in januari wel wat gaat gebeuren", zegt Veldwijk.

Veldwijk ervaart bij Sparta naar eigen zeggen minder plezier. "Vorig jaar hebben we vaak gesprekken gehad, maar dat kwam ook omdat ik aanvoerder was", doelt Veldwijk op trainer Henk Fraser.

"Dit jaar heb ik nog geen enkel gesprek gehad. Ik heb daar niet heel erg behoefte aan. Ik wil plezier blijven houden en op dit moment heb ik dat niet. Als je speelt is er wel plezier, maar als je op de bank zit zijn het soms lastige weken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws