Update: 'Napoli betaalt vijftien miljoen euro plus bonussen voor Amrabat'

Update: 'Napoli betaalt vijftien miljoen euro plus bonussen voor Amrabat'

Gepubliceerd: woensdag 18 december 2019 om 14:24wo 18-12-2019 om 14:24

Laatste update: woensdag 18 december 2019 om 14:25wo 18-12-2019 om 14:25

De kans is groot dat Sofyan Amrabat volgend seizoen voor SSC Napoli speelt. De club heeft een miljoenenbod neergelegd bij Hellas Verona, maar is er nog niet. Het verschil tussen vraag en aanbod is op dit moment echter minimaal. De verwachting is dat Napoli en Verona volgende week een akkoord bereiken.

Dat meldt de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio vrijdag. De 23-jarige Amrabat mislukte bij Feyenoord en Anderlecht, maar is in de Serie A een van de revelaties. Dat is opgevallen in de top van Italië, want naast Napoli zijn naar verluidt ook Internazionale en Fiorentina in hem geïnteresseerd. Anderlecht heeft Amrabat verhuurd aan Verona, dat een optie tot koop van 3,5 miljoen euro heeft. 

Het bod van Napoli bedraagt twaalf miljoen euro exclusief drie miljoen aan bonussen. Verona hoopt zeventien à achttien miljoen voor hem te ontvangen. Di Marzio verwacht dat beide partijen het volgende week met elkaar eens zijn. Mocht het zover zijn, dan moet Napoli nog een akkoord bereiken met Amrabat, maar in veel gevallen is dat een formaliteit.

Amrabat zal pas in de zomer kunnen vertrekken, omdat hij dit seizoen al voor twee clubs speelde.

Update: Sofyan Amrabat zal volgens de Italiaanse journalist Nicolò Schira volgend seizoen uitkomen voor Napoli. De club van Dries Mertens betaalt naar verluidt vijftien miljoen euro, plus één miljoen euro aan bonussen aan Verona. Die club zal Amrabat voor iets meer dan drie miljoen euro weghalen bij Club Brugge, dat een aankoopoptie in het huurcontract toeliet.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Had jij dit zien aankomen?

(1266 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws