'Eintracht Frankfurt legt maandag eerste bod neer bij Sparta'

'Eintracht Frankfurt legt maandag eerste bod neer bij Sparta'

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 19:23vr 13-12-2019 om 19:23

Mogelijk moet Sparta al in de winterstop afscheid van nemen van Ragnar Ache. De Duitse spits staat in de serieuze belangstelling van Eintracht Frankfurt, dat aankomende maandag een eerste bod gaat doen op de spits.

Dat meldt Voetbal International. Ache vertelde in een interview met RTV Rijnmond al dat hij wel oren heeft naar een transfer Frankfurt. Naar verluidt heeft ook het Italiaanse Torino belangstelling, maar Frankfurt is tot nu toe de enige partij die de interesse wil concretiseren.

Sparta kon afgelopen zomer één miljoen euro voor Ache krijgen. De verwachting is niet dat de spits nu minder dan dat op gaat brengen, maar het is ook niet duidelijk hoeveel Sparta voor hem wil hebben. Ache ligt nog tot 2021 vast bij Sparta.

In het slechtste geval raakt Sparta in de winterstop dus drie aanvallers kwijt. Normaal gesproken vertrekt Halil Dervisoglu naar het Engelse Brentford, terwijl ook Lars Veldwijk hoopt op een nieuw avontuur. Sparta is met Brentford nog wel in overleg om de huurovereenkomst te verlengen. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zie jij Ache in Duitsland spelen?

(765 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws