De Wit zag andere spelers kansen krijgen bij Ajax: 'Moet je conclusies trekken'

De Wit zag andere spelers kansen krijgen bij Ajax: 'Moet je conclusies trekken'

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 23:55vr 13-12-2019 om 23:55

Dani de Wit speelt zondag voor het eerst in zijn carrière tegen Ajax. De middenvelder maakte begin dit seizoen de overstap naar Alkmaar en gaat er in de topper tegen zijn oude club alles aan doen om het Ajax lastig te maken.

"Ik heb natuurlijk nog nooit tegen Ajax gespeeld", begint De Wit in gesprek met de NOS. "Het is wel heel bijzonder om voor de eerste keer in het AFAS Stadion te spelen en dan ook nog uitgerekend tegen Ajax. Dat is voor mij persoonlijk een hele mooie wedstrijd."

"Uiteraard heeft Ajax goede spelers en is het ook altijd favoriet tegen AZ denk ik", vervolgt de middenvelder. "Dit seizoen hebben wij wel laten zien wat we kunnen, we zijn tot heel veel in staat. Nu willen we ons graag meten met Ajax."

De Wit zag in de voorbereiding dat het voor hem een lastig verhaal zou gaan worden in Amsterdam en besloot te vertrekken. "Ik ben wel degelijk voor mijn kans gegaan. Ik heb de hele voorbereiding meegedaan bij Ajax en dan kan je wel zien of je een kans gaat krijgen. Ik heb mijn stinkende best gedaan en uiteindelijk zag ik dat veel jongens de voorkeur kregen. Daarin moet je wel conclusies gaan trekken", sluit De Wit af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws