'Feyenoord gaat transfermarkt op en wil spits aan selectie toevoegen'

'Feyenoord gaat transfermarkt op en wil spits aan selectie toevoegen'

Gepubliceerd: zaterdag 14 december 2019 om 07:13za 14-12-2019 om 07:13

Laatste update: zaterdag 14 december 2019 om 07:16za 14-12-2019 om 07:16

Dick Advocaat dringt bij Feyenoord aan op de komst van een extra spits. De club kan maar beperkt een beroep doen op Nicolai Jörgensen, die vaak geblesseerd is. Daardoor moet Feyenoord improviseren in de aanval.

Feyenoord gelooft nog steeds in Jörgensen als spits, maar wil niet alleen bouwen op de Deen. Daarom moet er een extra spits komen, schrijft De Telegraaf zaterdag. Waar die spits vandaan moet komen is nog niet duidelijk. Ricky van Wolfswinkel staat nog steeds op het Rotterdamse lijstje, aldus de krant. De FC Basel-spits was afgelopen zomer ook al een serieuze kandidaat om naar Feyenoord te komen, maar raakte toen geblesseerd.

Van Wolfswinkel heeft deze week pas weer groen licht gekregen om te gaan trainen na een hersenoperatie. Van een wintertransfer zal het niet komen. Mogelijk vertrekt hij pas in de zomer naar Feyenoord. 'Van Wolfswinkel zelf is nog altijd enthousiast, maar beseft dat hij nog een paar maanden geduld moet hebben', schrijft De Telegraaf.

De kans bestaat dat Feyenoord in de winterstop afscheid neemt van Jan-Arie van der Heijden en Renato Tapia, het duo dat overbodig is in Rotterdam-Zuid. Mochten zij vertrekken, dan zal Feyenoord daar vervangers voor aantrekken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws