'Heb Ayoub en Narsingh gezien bij het tweede, daar vielen ze ook niet op'

'Heb Ayoub en Narsingh gezien bij het tweede, daar vielen ze ook niet op'

Gepubliceerd: zaterdag 14 december 2019 om 09:59za 14-12-2019 om 09:59

Geert Den Ouden twijfelt niet aan de voetballende kwaliteiten van Yassin Ayoub. Dat Ayoub niet speelt hoeft niet per se aan hemzelf te liggen, aldus de oud-spits bij FC Rijnmond.

"Ayoub kwam onder Van Bronckhorst niet aan spelen toe omdat de andere jongens het goed deden. Daar valt wat voor te zeggen", zegt Den Ouden. "Dan krijg je waarschijnlijk een motivatieprobleem bij Ayoub. Bij hem is het er niet uitgekomen. Het ligt niet alleen aan Ayoub, maar het kan ook gelegen hebben aan de staf van Feyenoord."

"Het is zijn laatste kans bij Feyenoord. Hij kan voetballen, daar twijfelt niemand over, maar bij Feyenoord hebben we het nog niet gezien. Hij kán het wel, maar als je bijna anderhalf jaar een eigen plek hebt op de bank, word je daar niet vrolijk van", zegt Den Ouden.

Ayoub kwam deze week in actie bij Jong Feyenoord, waar hij niet altijd indruk maakte. "Ayoub en Narsingh heb ik gezien bij het tweede. Het was ook niet zo dat ze op basis van die wedstrijden minuten verdienden", zegt oud-speler René van Eck. "Daar vielen ze ook niet op. Je moet jezelf wel laten zien, of dat nou bij het tweede of op de training is. Anders kan de trainer je ook niet gebruiken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws