'Het zal voor veel mensen niet te begrijpen zijn: bij AZ zitten we in een proces'

'Het zal voor veel mensen niet te begrijpen zijn: bij AZ zitten we in een proces'

Gepubliceerd: zaterdag 14 december 2019 om 10:09za 14-12-2019 om 10:09

Oussama Idrissi wil het woord 'kampioenschap' nog niet in de mond nemen. De Marokkaanse aanvaller van AZ, die zondagmiddag met zijn club de topper tegen Ajax gaat spelen, benadrukt dat er nog veel moet gebeuren wil de Alkmaarse club in het voorjaar de schaal omhoog houden.

Op dit moment staat AZ drie punten achter op Ajax en zou een overwinning in het AFAS Stadion betekenen dat de club uit Alkmaar op gelijke hoogte komt met de rivaal uit de hoofdstad. Een AZ-kampioenschap lijkt dus tot de mogelijkheden te behoren. "Ik begrijp best dat je deze vraag stelt, het is een logische gedachte ook", zegt Idrissi tegenover De Telegraaf.

Maar als puntje bij paaltje komt houdt de Marokkaanse aanvaller zich in. "Het zal voor veel mensen niet te begrijpen zijn: wij zitten met AZ middenin een proces", geeft Idrissi aan als hem naar het kampioenschap wordt gevraagd. "We zijn continu bezig met hoe we beter kunnen worden, hoe we wedstrijden makkelijk kunnen blijven winnen. Het is nu echter nog te vroeg om over een titel te praten. Vraag het drie wedstrijden voor het einde nog maar een keer."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws