Brama liep buitenlandse transfer mis: Erg jammer, dat had ik graag gewild

Brama liep buitenlandse transfer mis: "Erg jammer, dat had ik graag gewild"

Gepubliceerd: zaterdag 14 december 2019 om 11:19za 14-12-2019 om 11:19

Wout Brama stond in 2010 in de belangstelling van een aantal gerenommeerde buitenlandse clubs. De controleur van FC Twente, die op dat moment net kampioen geworden was met de Tukkers, bleef echter in Nederland.

De ervaren middenvelder van FC Twente (33) kreeg veel aanbiedingen na het behaalde Eredivisie-kampioenschap. "Fulham, getraind door Martin Jol, wilde mij hebben met Bryan Ruiz", vertelt Brama op RTV Oost. "En Eintracht Frankfurt was ook zeer geïnteresseerd, maar zij wilde de vraagprijs niet betalen. Twente vroeg drie miljoen euro."

Ook een buitenlands dienstverband onder een Nederlandse trainer behoorde tot de mogelijkheden voor Brama. "Naast Frankfurt kon ik in de Bundesliga ook naar Nürnberg, waar Gertjan Verbeek toen trainer was, maar hij werd toen ontslagen. Toen ging het niet meer. Erg jammer, dat had ik graag gewild."

Na uitstapjes naar PEC Zwolle, FC Utrecht en het grote avontuur bij Central Coast Mariners in Australië is Brama weer terug bij FC Twente. Aan stoppen denkt de 33-jarige routinier nog niet. "Voorlopig blijf ik nog wel even voetballen", verzekert hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Had Brama in 2010 een transfer naar het buitenland verdiend?

(520 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws