Nijhuis arbiter bij Feyenoord-PSV: 'Enige die mij een gele kaart heeft gegeven'

Nijhuis arbiter bij Feyenoord-PSV: 'Enige die mij een gele kaart heeft gegeven'

Gepubliceerd: zaterdag 14 december 2019 om 13:47za 14-12-2019 om 13:47

Mark van Bommel leeft toe naar de wedstrijd van aankomende zondag tegen Feyenoord. In De Kuip neemt zijn ploeg het op tegen de Rotterdammers. De wedstrijd staat onder leiding van arbiter Bas Nijhuis en daar is de PSV-trainer niet ontevreden over.

"Feyenoord-uit, dat zijn altijd mooie wedstrijden. Zelfde als met Ajax, dat zijn wedstrijden die op zich staan", begint Van Bommel in gesprek met PSV TV. "Het is mooi om daar te voetballen, niet makkelijk. Het wordt tijd dat we daar een keer een goed resultaat gaan halen."

De wedstrijd in De Kuip staat onder leiding van Bas Nijhuis, die erom bekend staat veel toe te laten. "De ene keer wel, de andere keer... Maar goed, normaal gesproken laat hij veel doorlopen", lacht Van Bommel. "Hij is de enige die mij een gele kaart gegeven heeft. Dat weet je, dat hij graag door laat spelen. Dat zegt hij ook, ik vind dat wel goed hoor."

PSV moet het zondag nog doen zonder middenvelder Jorrit Hendrix. Van Bommel geeft aan dat de wedstrijd tegen Feyenoord voor hem te vroeg komt. "Hendrix traint individueel, die gaat zondag nog niet halen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws