Flinke schade aan Stadio San Paolo: wedstrijd Napoli-Parma met halfuur uitgesteld

Flinke schade aan Stadio San Paolo: wedstrijd Napoli-Parma met halfuur uitgesteld

14-12-2019 14:32 Laatste update: 14:34
16

De wedstrijd tussen Napoli en Parma van zaterdag 18:00 uur is met een halfuur uitgesteld. Door de harde wind werden er een aantal platen van het dak van het stadion het veld opgeslingers in Napels.

Dat meldt Napoli op de clubwebsite. Locale autoriteiten zijn de hele morgen bezig geweest om het dak van het Stadio San Paolo te verstevigen. Er werd ook gekeken of er nog verdere schade is aan de structuur van het stadion van Napoli.

Er waren zelfs geluiden dat de wedstrijd helemaal niet door zou gaan zaterdag of achter gesloten deuren afgewerkt zou worden, aangezien de veiligheid van de toeschouwers niet gegarandeerd kon worden. Dit lijkt dus niet het geval te zijn. Wel is het volgens de autoriteiten nodig de wedstrijd met 30 minuten uit te stellen, waarschijnlijk om nog wat laatste werkzaamheden te verrichten in het San Paolo.

Het is de eerste wedstrijd voor nieuwe Napoli-trainer Gennaro Gattuso, die Carlo Ancelotti opvolgt. Ancelotti werd na de 4-0 overwinning tegen KRC Genk van afgelopen dinsdag ontslagen door Napoli.