Heesen over 'privéomstandigheden' bij ADO: 'Kan ik niets mee, ik moet verder'

Heesen over 'privéomstandigheden' bij ADO: 'Kan ik niets mee, ik moet verder'

Gepubliceerd: zaterdag 14 december 2019 om 18:29za 14-12-2019 om 18:29

Dirk Heesen nam onlangs het stokje over bij ADO Den Haag, na het vertrek van eindverantwoordelijke Fons Groenendijk en moet nu ook verder zonder zijn assistent Edwin de Graaf. De 39-jarige oud-prof is tijdelijk op non-actief gezet vanwege 'privéomstandigheden'.

Hiermee wordt de vechtpartij tussen De Graaf en speler Donny Gorter bedoeld. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen FC Groningen kreeg Heesen vragen over het incident, maar de interim-trainer liet niets los tegenover FOX Sports-interviewer Fresia Cousiño Arias. "Wat er gebeurd is? Genoeg, maar dat is energie die ik nu niet ga verspillen. Ik ben maar met één ding bezig en dat is FC Groningen. Dat conflict is iets waar ik niets mee kan, ik moet verder."

Heesen blijft zich echter – ondanks alle onrust in de Hofstad – vol goede moed inzetten voor ADO. "Als dat niet zo was, had ik thuis moeten gaan zitten. Nee, voetbal is het allermooiste. Dat doe ik mijn hele leven al en dat wil ik ook voort blijven zetten."

ADO en FC Groningen trappen zaterdag om 18.30 uur af. De thuisploeg mag proberen om zich boven de degradatiestreep uit te spelen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hoe gaat deze wedstrijd eindigen?

(460 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws