Driessen: 'Van Bommel mogelijk sneller weg dan verwacht bij PSV'

Driessen: 'Van Bommel mogelijk sneller weg dan verwacht bij PSV'

Gepubliceerd: zaterdag 14 december 2019 om 22:15za 14-12-2019 om 22:15

Mark van Bommel verkeert nog altijd in onrustig vaarwater bij PSV. Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, denkt dat een nederlaag tegen Feyenoord wel eens tot het ontslag van de trainer kan leiden.

PSV gaat zondag op bezoek in De Kuip, maar wist sinds eind september al geen uitduel meer te winnen. "Dat is eigenlijk ongelooflijk voor zo'n club. Dan weet je dat er iets speelt en dat Feyenoord een heel belangrijke wedstrijd voor ze wordt", zegt Driessen. "Sowieso om in de buurt van AZ te blijven en ook voor de positie van Mark van Bommel."

Driessen was niet onder de indruk van het spel van PSV tegen Rosenborg in de Europa League. "Er zit totaal geen samenhang in de ploeg. Ik denk dat ze heel snel beterschap moeten tonen, anders kan het wel eens sneller dan verwacht gebeurt zijn met Van Bommel." Na de kraker tegen Feyenoord wacht een bekerduel met GVVV en het treffen met PEC Zwolle in de Eredivisie. "Ik denk dat ze hem laten zitten tot de winterstop en dat er dan wordt geëvalueerd."

"Als er dan geen verbetering is opgetreden, dan is het wel mogelijk dat hij moet vertrekken", vertelt Driessen. "De heren Donyell Malen en Steven Bergwijn zijn er weer bij. Als het dan nóg niet beter wordt, moet je je wel afvragen of het nog werkt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie PSV

Poll

Moet PSV afscheid nemen van Van Bommel?

(5481 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws