Krul bedankt Iheanacho na tumultueus moment: 'Toen ontstond een bepaald gevoel'

Krul bedankt Iheanacho na tumultueus moment: 'Toen ontstond een bepaald gevoel'

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 07:20zo 15-12-2019 om 07:20

Laatste update: zondag 15 december 2019 om 13:07zo 15-12-2019 om 13:07

Tim Krul kijkt met gemengde gevoelens terug op de wedstrijd tegen Leicester City van zaterdagmiddag. Daarnaast kraakt hij Kelechi Iheanacho, die theatraal naar het gras ging.

Een beladen middag in het King Power Stadium resulteerde in een knap punt voor Krul en zijn Norwich City. Toch is hij niet helemaal tevreden. "Ik dacht dat we er nog een overwinning uit konden slepen, maar we moeten blij zijn met het punt", relativeert de sluitpost tegenover het Algemeen Dagblad. Toch ziet Krul verbetering. "We staan drie punten onder de degradatiestreep, maar we zitten er heel dicht tegenaan."

Het moment met Iheanacho, waarbij de Leicester-spits startte aan een solo op het moment dat Norwich City de bal buiten wilde schieten en hij vervolgens theatraal naar het gras ging, vormde volgens Krul een sleutelmoment in de wedstrijd. "Dat kon echt niet. Het hele elftal kwam erbij staan. Dat was mooi om te zien. Toen ontstond een bepaald gevoel. Ok, we gaan hier niet weg zonder punten. Ik weet niet wat die jongen dacht."

Ten slotte gaat de ervaren keeper nog in op de treffer van Leicester, die als een eigen goal van Krul de geschiedenisboeken ingaat. "Ik kon er niets aan doen. Vardy kopte goed. Ik dook naar de bal en maakte met mijn arm een beweging. Als dat een eigen goal is, tsja. Volgens mij is dat alleen het geval als je als speler een inzet die niet tussen de palen is gemikt, het doel inwerkt. Dat deed ik niet."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws