Perez maakt korte metten met quotes uit AD: 'Ik heb dat niet gezegd'

Perez maakt korte metten met quotes uit AD: 'Ik heb dat niet gezegd'

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 07:43zo 15-12-2019 om 07:43

Laatste update: zondag 15 december 2019 om 09:35zo 15-12-2019 om 09:35

Kenneth Perez zegt dat zijn gepubliceerde woorden in het Algemeen Dagblad niet kloppen. De analist geeft aan dat er een verkeerde versie is geplaatst in de krant.

Perez zou hebben gezegd dat het 'armoedig' is dat Ajax (jeugd)spelers bij AZ weghaalt. Aan tafel bij FOX Sports geeft Perez aan dat deze woorden niet kloppen. "Ik heb dat niet gezegd. Ik word gebeld door een journalist, in dit geval iemand van AD. Ik heb een aantal dingen niet gezegd, waaronder 'armoedig'", geeft Perez aan onder toeziend oog van Sjoerd Mossou, verslaggever van de krant. "De goede versie is op de website gekomen en de verkeerde versie is in de krant beland", voegt hij nog toe.

Ten slotte gaat de Deen nog in op wat hij wél bedoelde. "Het heeft met de voedselketen te maken. Ajax is een zeer aantrekkelijke club om voor te spelen, en dat vinden AZ-spelers ook. AZ heeft een zeer goede jeugdopleiding. Die moeten ze ook vooral zo goed mogelijk maken zodat spelers weten dat ze geen redenen hebben om naar Ajax te gaan. De vergoedingen om jeugdspelers over te nemen moeten verhoogd worden. Dan denkt men wel drie keer na voor ze een jeugdspeler overnemen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws