'Zidane wil Pérez overtuigen om portemonnee te trekken voor Kanté'

'Zidane wil Pérez overtuigen om portemonnee te trekken voor Kanté'

15-12-2019 09:08 Laatste update: 12:31
26

N’Golo Kanté is mogelijk bezig aan zijn laatste seizoen als speler van Chelsea. De verdedigende middenvelder zou toe zijn aan een nieuw uitdaging en droomt van een overstap naar Real Madrid.

Kanté speelt sinds 2016 voor The Blues en zou volgens The Sun op zoek zijn naar een nieuw uitdaging in zijn carrière. De mannetjesputter droomt volgens de krant van een vervolgstap bij Real Madrid. Kanté heeft naar verluidt een uitstekende relatie met Real-manager Zinédine Zidane. De oefenmeester ziet in Kanté de ideale toevoeging op het middenveld van Los Galácticos.

De rol van verdedigende middenvelder wordt bij Real al jarenlang ingevuld door de Braziliaan Casemiro. President Florentino Pérez is van mening dat het middenveld van Real Madrid al overloopt van kwaliteit. Aan de andere kant hoopt Zidane op de komst van Kanté, en is het aannemelijk dat de trainer aan Pérez zal vragen om de portemonnee te trekken. De Chelsea-middenvelder ligt nog tot 2023 vast in Londen en The Blues verlangen dan ook een bedrag van om en nabij de honderd miljoen pond.