Twente-back blijft in Enschede: 'Wil geen risico dat ik terug moet naar Feyenoord'

Twente-back blijft in Enschede: 'Wil geen risico dat ik terug moet naar Feyenoord'

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 09:30zo 15-12-2019 om 09:30

Laatste update: zondag 15 december 2019 om 13:10zo 15-12-2019 om 13:10

Calvin Verdonk blijft definitief langer speler van FC Twente. Opmerkelijk nieuws, aangezien hij in eerste instantie naar de Verenigde Staten zou vertrekken in de winter.

Verdonk werd aanvankelijk voor een half jaar gehuurd van Feyenoord. Het plan van de linksback was om in de winter richting de Verenigde Staten te vertrekken, om daar voor LA Galaxy te gaan spelen. Die vlieger gaat nu dus niet meer op. Eerder deze week meldde Tubantia al dat een langer verblijf bij Twente tot de mogelijkheden behoorde. Verdonk kon dit vermoeden tegenover RTV Oost bevestigen. "Ja, ik heb een nieuwe handtekening gezet hier bij FC Twente, ik blijf definitief dit jaar. Ik maak het seizoen af bij Twente, en daarna kijken we verder."

Na afloop van de thuisnederlaag tegen Vitesse (0-3) gaat Verdonk nog wat dieper in op de redenen van deze plotselinge 180-graden-draai. “Ze hebben daar nog een Noorse linksback en die zit er nog steeds. Ik zou er pas naartoe gaan als hij wegging eigenlijk. Ik kon niet het risico nemen om te wachten tot januari, tot hij wegging. Twente wilde weten wat ik wou doen, dus ik heb Twente duidelijkheid gegeven, waardoor ik niet het risico neem dat ik terug moet naar Feyenoord.”

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws