'Misschien wel verdiend, maar eigenlijk is het een schande dat je hier verliest'

'Misschien wel verdiend, maar eigenlijk is het een schande dat je hier verliest'

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 14:48zo 15-12-2019 om 14:48

Het gezicht van Sparta-aanvoerder Adil Auassar stond op onweer toen hij na de uitwedstrijd tegen FC Emmen voor de camera's van FOX Sports verscheen. De Kasteelheren hadden weinig te vertellen op de Oude Meerdijk en moesten met een 2-0 nederlaag terug naar Rotterdam.

Volgens Auassar lag het niet aan de instelling van de Spartanen. "We hebben alles gegeven vandaag (zondag, red.), maar het was gewoon niet goed genoeg. Zij hebben misschien wel verdiend gewonnen, maar eigenlijk is het een schande dat je hier verliest."

De linkspoot zocht naar verklaringen. "Zij worden in het zadel geholpen door twee penalty's – terecht of onterecht, dat weet ik niet – dan krijgen ze vleugels en weet je dat het een moeilijke middag wordt. Maar goed, neemt niet weg dat je nog een hele wedstrijd voor je hebt. En wij hebben het gewoon niet goed gedaan."

Sparta heeft nu alle zeventien Eredivisie-tegenstanders één keer getroffen en staat op twintig punten uit zeventien wedstrijden. De promovendus staat vijf punten boven de degradatiestreep, maar zag FC Emmen tot op twee punten naderen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws