LIVE-discussie: Ramselaar schiet zichzelf naar basisplek, Van der Water terug

LIVE-discussie: Ramselaar schiet zichzelf naar basisplek, Van der Water terug

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 15:28zo 15-12-2019 om 15:28

In de schaduw van de kraker AZ-Ajax staat er nóg een aardig Eredivisie-potje op het programma. Heracles Almelo en FC Utrecht ontmoeten elkaar in Erve Asito en kunnen allebei een gooi doen naar de vijfde plaats in de Eredivisie.

Heracles heeft één wijziging doorgevoerd in de basisopstelling. Silvester van der Water moest verstek laten gaan tegen Sparta, maar is weer terug: Dabney Dos Santos moet zich hierdoor verzoenen met een plek in de dug-out. Joey Konings kreeg als invaller rood op Het Kasteel en behoort niet tot de wedstrijdselectie. Eredivisie-topscorer Cyriel Dessers speelt tegen zijn oude club.

FC Utrecht-trainer John van den Brom heeft zijn voorhoede gerenoveerd na de uitzege op FC Groningen. Bart Ramselaar maakte toen als invaller de winnende goal en wordt nu beloond met een basisplek: de matchwinner fungeert als extra middenvelder, ten koste van gelegenheidsspits Sander van de Streek. Vaclav Cerny kreeg in Groningen weer eens een kans in de basis, maar moet alweer plaatsmaken voor Jean-Christophe Bahebeck.

De opstellingen:
Heracles Almelo: Blaswich; Breukers, Pröpper, Knoester, Czyborra; Kiomourtzoglou, Osman, Merkel; Van der Water, Dessers, Mauro Júnior.

FC Utrecht: Paes; Klaiber, Janssen, Hoogma, Van der Maarel; Maher, Van Overeem, Ramselaar, Gustafson; Kerk, Bahebeck.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie gaat de vijfde plek in de Eredivisie pakken?

(148 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws