Bruggink en Been analyseren Feyenoord - PSV: Dat beslist zo'n wedstrijd

Bruggink en Been analyseren Feyenoord - PSV: "Dat beslist zo'n wedstrijd"

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 15:42zo 15-12-2019 om 15:42

Steven Berghuis maakte in de eerste helft van Feyenoord - PSV het verschil, concludeert Arnold Bruggink. De analist van FOX Sports vindt de rake kopbal van de Oranje-international 'fantastisch'.

Berghuis kwam uit de rug van PSV-back Olivier Boscagli en kopte knap raak. "Boscagli moet veel beter verdedigen, maar het is echt een fantastische goal van Berghuis", analyseert Bruggink. "PSV kreeg drie kansen, maar hij wilde écht scoren en geloofde erin. Dat beslist zo'n wedstrijd. Wel stond Boscagli natuurlijk te snurken."

Ook de 2-0 van Feyenoord kwam op naam van Berghuis. "Daar ging een fantastische actie van Luis Sinisterra aan vooraf", zag Mario Been. "Denzel Dumfries moest aan de noodrem trekken en Berghuis laat (vanaf de penaltystip, red.) zien dat hij toch uit het goede hout gesneden is."

PSV kijkt in de rust tegen een 2-0 achterstand aan in De Kuip. Mocht dat zo blijven, dan zal de druk op trainer Mark van Bommel nog meer toenemen. Het verschil tussen PSV en Feyenoord op de ranglijst is nu nog zes punten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws