Van Bommel: 'Wij hebben een van onze beste wedstrijden van dit seizoen gespeeld'

Van Bommel: 'Wij hebben een van onze beste wedstrijden van dit seizoen gespeeld'

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 17:22zo 15-12-2019 om 17:22

Laatste update: zondag 15 december 2019 om 17:32zo 15-12-2019 om 17:32

Mark van Bommel denkt niet aan opstappen, ondanks dat PSV wéér verloren heeft in de competitie en nu de vierde plaats in de Eredivisie bezet. De topper tegen Feyenoord werd zondagmiddag met 3-1 verloren.

"Tot de 1-0 hadden wij minimaal twee goals moeten maken. Het veldspel was goed, maar dan krijg je tegen de verhouding in een goal tegen", zegt Van Bommel tegen FOX Sports. "Toch bleven we goed voetballen en kansen creëren. De derde goal was in mijn ogen een belachelijke penalty. De jongens bleven doorgaan, kansen creëren, vechten, domineren en combineren. Het zag er gewoon heel goed uit, maar daar heb je op dit moment weinig aan."

PSV stond lang met 2-0 achter, maar Van Bommel had het gevoel dat het nog goed zou komen. "Ik zei in de rust: als wij scoren, gaan we winnen. Dat voelde je gewoon. Je voelde dat in het stadion. Het wordt vaak minder als je twee à drie kansen krijgt, maar toch een tegengoal krijgt. Wij bleven gewoon kansen creëren, maar dan moet je ze wel maken. Dat hebben we nagelaten."

De 3-0 van Feyenoord deed PSV de das om. De Rotterdammers kregen een strafschop nadat Nick Viergever hands gemaakt zou hebben. Van Bommel. "Ik heb heel kort een beeld gezien. Iedereen die ik spreek zegt dat het geen penalty is. Je moet mij even vertellen waar hij z'n hand dan moet houden. Het is een natuurlijke houding. Dit is gewoon een belachelijke beslissing. (...) Ik denk dat wij een van onze beste wedstrijden van dit seizoen hebben gespeeld."

Van Bommel denkt niet aan opstappen. "Dit is niet het juiste moment om daarover te praten. Al moet ik tegen de hele wereld vechten, ik geef niet op, hoor."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws