'Knie Malen nog niet dik, PSV-spits ondergaat maandag mri-scan in ziekenhuis'

'Knie Malen nog niet dik, PSV-spits ondergaat maandag mri-scan in ziekenhuis'

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 21:31zo 15-12-2019 om 21:31

Donyell Malen ondergaat maandag een mri-scan om de schade aan zijn knie vast te stellen, zo meldt De Telegraaf. De PSV-aanvaller moest het veld tegen Feyenoord vroegtijdig verlaten na een op het oog vervelende blessure.

Na een duel met Leroy Fer kwam Malen totaal verkeerd op de grond terecht. Hierdoor eindigde de wedstrijd voor de PSV-spits na tien minuten in de tweede helft. Malen leek meteen door te hebben dat er iets niet goed was en gaf dat ook meteen aan richting de zijkant. Hij wandelde nog wel zelf naar de kleedkamer.

Malen nam na het incident een ijsbad in de kleedkamer en zijn knie was volgens betrokkenen na dat bad nog niet dik, zo meldt de krant. Dat hoeft echter niets te betekenen, het blijft voor de aanvaller en PSV hopen dat de blessure niet al te ernstig is.

Voor bondscoach Ronald Koeman zou de blessure van Malen ook slecht nieuws kunnen betekenen. Naast de spits van PSV viel ook Memphis Depay zondag uit met een op het oog zware knieblessure. Er wordt gevreesd dat Memphis het EK moet laten schieten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws